N4 Ohjaamo

työmukavuus on jotain ainutlaatuista

N4, ohjaamo

Työ

Mitä kuulet silloin, kun on hiljaista? Sen tunteen pääset kokemaan tässä ohjaamossa. Erittäin hiljainen ohjaamo takaa työssä viihtymisen ja jaksamisen. Harvennushakkuilla on erittäin tärkeää, että kuljettaja pysyy virkeänä koko työpäivän ajan. Se lisää tuottavuutta.

Isot lasipinnat antavat erinomaisen näkyvyyden työskentelyalueelle, ylös puiden latvoihin sekä alas koneen viereen. Pystyt istumaan rennosti laadukkaassa istuimessa ilman kurkkimista. Sekin lisää tuottavuutta.

Hallintalaitteet on sijoitettu ergonomisesti oikein ja hyvin käteen istuvilla minivivuilla pystytään hoitamaan kaikki hakkuutyössä oleelliset asiat ergonomisesti. Tämän ohjaamon ominaisuudet harvennuksille on itse koettava.

Viihde

Mitä kuulet silloin, kun on hiljaista? Esimerkiksi lempimusiikkiasi. Nisula hakkuukoneen vakiovarusteena ovat laadukkaat äänentoistolaitteet, joihin voit kytkeä vakiona olevan iPad2:n.

Sen lisäksi, että iPadiltä löydät koulutusvideot ja ohjekirjat, se takaa myös viihtyvyyden pitkinäkin työpäivinä – lempimusiikkisi parissa. Voit tallentaa tuhansia kappaleita lempimusiikkiasi tekemään työpäivästäsi entistä viihtyisämmän.

articleline

 

Kontaktit

Mitä kuulet silloin, kun on hiljaista?

Esimerkiksi kaverisi puheen hakkuukoneen kaiuttimista työn aikana. Nisula hakkuukoneessa on vakiona Bluetooth varustus.

Työteko jatkuu samalla tehokkuudella, vaikka keskustelet puhelimessa.

ohjaamo 03