Tekniset tiedot
Nostomomentti (brutto), kNm 45
Maksimi ulottuvuus, m 7,7
Kääntövoima (netto), kNm 14
Kuivapaino, kg 940

Nisula P50T

Nisula P50T pystytolppainen liikeratakuormain soveltuu ominaisuuksiensa ansiosta hakkuukäyttöön myös Nisula 425-sarjan hakkuupäiden kanssa. P50T on varustettu hydraulisella jatkeella. Nosturin kevyt paino ja sopiva ulottuvuus tekevät traktorista tasapainoisen kokonaisuuden hakkuutyössä . Liikeratakuormain tekee myös kuormaamisesta sujuvaa, energiaa säästäen. P50T soveltuu Valtran N-sarjan traktoriin.

Asiakasedut, Nisula P50T

• Ominaisuuksiltaan erinomainen kuormainmalli hakkuukäyttöön
• Huolella suunniteltu motoletkutus
• Vakiona kouranvaihtovalmius – siirtyminen hakkuutyöstä puutavaran ajoon sujuu nopeasti
• 2-suuntainen jarruriipuke tekee työnteosta tarkempaa – enemmän tehokkuutta, parempi korjuujälki

yksityiskohtia, jotka tekevät nosturin valinnasta helppoa

1. Venttiilipöytä on sijoitettu traktoriasennuksissa pääpuomiin, jolloin letkutuksesta saadaan toimiva. Venttiilipöydän sijoittelu parantaa myös näkyvyyttä taakse.

2. Lukittavat pikaliittimet suojakannen alla tekevät hakkuupään ja motoletkutuksen irrotuksesta helppoa. Motoletkut kulkevat puomiston päällä, jossa ne ovat parhaiten suojassa.

3. Nisulan 2-suuntainen jarruriipuke lisää kuormaimen ulottuvuutta 20 cm. Lähes huoltovapaassa riipukkeessa jarruvoima on helposti säädettävissä.

4. Kouranvaihto sujuu helposti adapterilaipasta.

5. Nosturin liikekohtaiset säädöt tehdään asennusvaiheessa. Jos kone varustettu hakkuupäällä ja NCU3 ohjausjärjestelmällä, voidaan kaikki nosturin säädöt suorittaa myös mittalaitteen näytön kautta. Nosturin nopeuden pikasäätö mahdollistaa koko kuormaimen nopeuden muuttamisen välillä 50-100%.